Reglementen

Reglementen

  1. Car Community Twente is een statisch auto-evenement. Dit houdt dus in dat je motor niet draait, en je geen muziek afspeelt. Burnouts zijn dus op het terrein verboden net als gevaarlijk rijgedrag en de geldende verkeersregels blijven van toepassing.
  2. Zonder overleg met de organisatie is het niet toegestaan  reclame te maken, flyers en samples uit te delen of je bedrijf te promoten.  Je zult, indien dit wordt geconstateerd, worden doorverwezen naar de bezoekersparkeerplaats. Uiteraard is het evenement wel zeer geschikt om te netwerken en visitekaartjes uit te wisselen met de aanwezige bezoekers, en dat is uiteraard gewoon toegestaan. Wil je wel reclame maken bieden wij een aantal sponsormogelijkheden aan. Neem voor mogelijkheden contact met ons op via info@carsandcoffeetwente.nl
  3. Heb respect voor elkaar. We houden van de fijne sfeer die de Car Community Twente evenementen typeert. Vind je een andere auto niet zo mooi; breng het dan genuanceerd. Respect voor elkaar houdt dus ook in dat je niet met een burn-out aan iedereen kenbaar maakt dat je vertrekt.
  4. Parkeren in de vakken op aanwijzing van de vrijwilligers en volg instructies van verkeersregelaars op.
  5. Laten we het netjes houden. Gooi je rommel in de prullenbak.
  6. De organisatie is op geen enkele wijze aansprakelijk voor beschadiging in welke vorm aan een voertuig ook. Bezoek aan Car Community Twente evenementen is geheel op eigen risico. De organisatie is ook niet verantwoordelijk voor de gedragingen van bezoekers en de eventuele gevolgen daarvan.
  7. Deelname aan een toertocht is ook geheel op eigen risico en dient niet gezien te worden als een “race” of andersoortige manier van rijden die niet op de openbare weg thuishoort.
  8. Car Community Twente wordt op vrijwillige basis georganiseerd door stichting Cars and Coffee Twente en staat of valt met de giften die wij ontvangen van de bezoekers. Wij zijn een stichting zonder winstoogmerk.
  9. De organisatie behoudt zich het recht voor bezoekers de toegang te weigeren. Bij ernstige misdragingen of asociaal gedrag ziet de organisatie zich genoodzaakt de politie in te schakelen en persoonlijke- en/of voertuiggegevens aan de politie door te geven.

Reacties kunnen niet achtergelaten worden op dit moment.