Over ons

Cars and Coffee, tien jaar geleden ontstaan in Irvine, Orange County, CA, is een event voor en door autoliefhebbers. Het is een lokaal event om eigen auto’s te presenteren en te genieten van bolides van mede-autoliefhebbers. Dit alles onder het genot van een goede kop koffie.

Het Cars and Coffee concept wordt in elke uithoek van de wereld met open armen ontvangen en sinds 2014 ook in Twente! In augustus 2014 heeft Matthis Lapaire uit Enschede, eigenaar van Autospa Lapaire, het initiatief genomen om Cars and Coffee Twente te organiseren. Vanwege het grote animo vanuit Twente en omstreken is er besloten een bestuur aan te stellen om er voor te zorgen dat elk Cars and Coffee Twente event garant staat voor een onvergetelijke ‘car-experience’.

Iedereen is welkom om met zijn trots langs te komen. Echter, wat belangrijk is om te weten, is dat Cars and Coffee Twente een selectie zal maken onder de aanwezige auto’s om te plaatsten op de parkeerplaats. Wij doen dit om er voor te zorgen dat er een breed scala aan unieke, exclusieve, zeldzame, klassieke en aparte auto’s staat. Hierdoor zorgen wij er voor dat er tijdens dit evenement veel diversiteit te zien is en de Cars and Coffee kwaliteit gewaarborgd wordt zoals deze aanvankelijk is bedoelt.

Auto’s die op een gemiddelde VAG/JDM/100% Tuning/Autostyle/de lokale interieurwarenhuizen of de fast-food drive in-meets worden door ons niet als exclusief geacht. Is dit waar je naar op zoek bent dan is Cars and Coffee Twente niet het evenement voor jou. Ben je niet in het bezit van een auto die niet aan de criteria voldoet maar je wilt toch genieten van al het moois wat er staat, dat kan! Er is een bezoekersparkeerplaats en we nodigen je uit om onder het genot van een bak goede koffie te genieten van al het moois wat aanwezig is.

Wil jij mede-autoliefhebbers leren kennen, inspiratie opdoen of prachtige ritjes door het Twente landschap ervaren? Kom gezellig langs! Van youngtimers tot sportscars, van oldtimers tot zelfs motoren, zolang de “car”-passie wordt gedeeld is ieder welkom!

Reacties kunnen niet achtergelaten worden op dit moment.