Aanmelden 16 juni 2019 – Car Community Twente // by Stichting Cars and Coffee Twente

In de zomer van 2014 vond de eerste Cars and Coffee Twente plaats met 11 auto’s. Nu, vijf jaar verder, met zo’n 600 auto’s en 8000 bezoekers, mogen we ons rekenen tot één van de grootste auto-events van Nederland. Stichting Cars and Coffee Twente heeft het event Car Community Twente genoemd en onderscheidt zich van andere auto-events doordat vrijwel iedereen met zijn of haar bijzondere auto welkom is. Dus niet alléén klassiekers of dure supercars, maar juist alles door elkaar. Kijk dan ook niet gek op als je bijvoorbeeld een Kever naast een Lamborghini ziet staan, of een oude Amerikaanse Pickup naast een Toyota Supra.

Iedereen is welkom om met zijn trots langs te komen. Echter, wat belangrijk is om te weten; Car Community Twente zal een selectie maken onder de aangemelde auto’s om zodoende een gevarieerd aanbod van unieke, exclusieve, zeldzame, klassieke en aparte auto’s op de parkeerplaats te kunnen tonen.

Dit houdt ook in dat de auto’s die op een gemiddelde VAG/JDM/100% Tuning/Autostyle/IKEA of McDonalds meeting door ons niet als exclusief worden gezien. Is dit waar je naar op zoek bent dan is Car Community Twente niet het evenement voor jou.
Uiteraard vallen track geprepareerde auto’s, race auto’s en serieus gemodifceerde auto’s hier niet onder! Wij zien een R34 Skyline op TE37 wielen niet als een 100% Tuning/Autostyle auto. Serieus spul.

Ben je niet in het bezit van een auto die aan de criteria voldoet maar wil je toch genieten van al het moois wat er staat, wees welkom! Er is een bezoekersparkeerplaats en we nodigen je uit om onder het genot van een bak goede koffie te genieten van al het moois wat aanwezig is. Je leert nieuwe autoliefhebbers kennen, doet inspiratie op en voor wie dat wil kunnen er onvergetelijke ritjes door het prachtige Twentse landschap gereden worden.

Wij vragen een kleine bijdrage van 15 euro per auto om er voor te zorgen dat het evenement op een zo veilig, doch leuke manier georganiseerd kan worden!

Als je je in omgeving Twente bevindt, of gewoon zin hebt om een lang stuk te rijden, kom gezellig langs!

Tot dan!

Aanmelden kan hier: https://goo.gl/9xSDtw

Volg de rest van de informatie via Facebook!

Reacties kunnen niet achtergelaten worden op dit moment.